Ταινίες με γυμνό, γυμνό, γυμνό α και δεν θυμάμαι αν σας είπα … γυμνό! Τόσο πολύ σεξ και γυμνό όμως που καταντάει ανούσιο και βαρετό. Oι ηθοποιοί τα πετάν όλα και μένουν μόνο με το άρωμα τους, για να επιδοθούν σε σεξουαλικές δραστηριότητες με το έτερον ήμισυ και όχι μόνο, αν όχι σε όλη την διάρκεια της ταινίας τότε σίγουρα στην μισή και παραπάνω. Μια ωδή στο σεξουαλισμό χωρίς ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης, έτσι για να προκαλέσουνε το κοινό και τα καταφέρνουν άριστα. Εντάξει είπαμε καλό το σεξ στις ταινίες, αλλά με μέτρο. Έλεος κουράστηκα και βαρέθηκα μόνο που τους έβλεπα!

blackswann-2010Black Swan (2010)
Η ταινία που έκανε τεράστιο ντόρο λόγω μιας συγκεκριμένης και μόνο σκηνής που συζητήθηκε πολλάκις. Η μέτρια κατά τη γνώμη μου ταινία κέρδισε έδαφος εξαιτίας της άνευ ουσίας σεξουαλικής περίπτυξης δύο κοριτσιών, στο μυαλό πάντα της πρωταγωνίστριας όπου φανταζόταν το αντικείμενο του πόθου της και εμείς αναγκαστήκαμε να παρακολουθήσουμε για πολύ ώρα την φαντασίωση της Natalie Portman, που ουδεμία σχέση δεν είχε με το σενάριο.

 

DON-JON-2013nDon Jon (2013)
Δεν είχα ιδέα με τι θα έρθω αντιμέτωπη πριν παρακολουθήσω το Don Jon, διαβάζοντας το σενάριο της υποτιθέμενης κωμωδίας σίγουρα δεν μαρτυρούσε αυτά που ακολούθησαν. Στην μισή και παραπάνω διάρκεια της ταινίας βλέπουμε σκηνές από πορνό (που παρακολουθεί ο πρωταγωνιστής). Γενικότερα δεν υπήρχε ίχνος χιούμορ και πολύ σεξ για το τίποτα.

 

In The Cut-2003nIn The Cut (2003)
Μια ωραία ερωτική σκηνή παραμένει ωραία αν και εφόσον υπάρχει όριο στην διάρκεια της. Η σκηνή μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον της αν δε λέει να τελειώσει. Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παππάς. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο In the cut. Ενώ ξεκινάει ωραία, καταλήγει να προκαλέσει τα νεύρα μας και όχι την λίμπιντό μας.

 

the-reader-2008nThe Reader (2008)
Αυτή είναι η δασκάλα ( Kate Winslet ) που καμία μάνα δε θα ήθελε για τον γιο της. Βρήκε μικρό μικρό τον David Kross και τον έπεισε πως για να μάθει να διαβάζει πρέπει να βγάζει όλα τα ρούχα του και να μπαίνει τσίτσιδος στην μπανιέρα, φυσικά με την συνοδεία της δασκάλας του, επίσης χωρίς ένδυση. Αφού τον σαπουνίζει για πολλά λεπτά που περνάν μαρτυρικά, του προσφέρει και μαθήματα για ενηλίκους, λιώνοντας μαζί με το σαπούνι και η λιγοστή υπομονή που μας απέμεινε.

 

the-dreamers-2003nThe Dreamers (2003)
Τρεις φίλοι γίνονται τόσο κολλητοί που δεν ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο. Καλά το καταλάβαμε πως οι πρωταγωνιστές αρέσκονται να συνευρίσκονται σε ερωτικό τρίο, δεν ήξερα πως χρειάζονται ενενήντα λεπτά για να το εμπεδώσουμε.

 

sex-and-lucia-2001nSex and Lucia (2001)
Εδώ ο τίτλος μιλάει από μόνος του και τουλάχιστον δεν κρύβεται πίσω από δήθεν κουλτουριάρικες μάσκες. Το σεξ και η Lucia ωραία ως εδώ αλλά δυστυχώς σενάριο δεν υπήρχε, πραγματικά μόνο το σεξ και η Lucia και ακόμα αναρωτιέμαι γιατί.

 

eyes-wide-shut-1999nEyes Wide Shut (1999)
Η ταινία που με έβγαλε εκτός από τα ρούχα μου αλλά και από την αίθουσα του κινηματογράφου επειδή νόμιζα πως πεθαίνω από βαρεμάρα βαριάς μορφής. Βαρέθηκα να βλέπω γυμνά σώματα και σεξουαλικά όργια συνοδευόμενα από μια ενοχλητική μουσική, χωρίς νόημα. Τα μόνα που παρέμειναν ερμητικά κλειστά στην ταινία ήταν τα μάτια, όλα τα υπόλοιπα μέλη ήταν ορθάνοιχτα.

 

Unfaithful 2002Unfaithful (2002)
Στην ταινία η άπιστη το σίγουρο είναι πως θα μάθετε κάθε πιθαμή του κορμιού της Diane Lane ίσως καλύτερα και από το δικό σας, αφού στο 70% του έργου είναι γυμνή, φαντάζομαι πως η παραγωγή γλύτωσε πολλά λεφτά από ενδυματολόγους. Με το ανιαρό γυμνό και σεξ προσπαθούσε η Lane να μας πείσει για το πόσο άπιστη είναι και μπορώ με σιγουριά να πω, πως είναι πολύ άπιστη.

 

wildthings-1998nWild Things (1998)
Πως ένα έξυπνο σενάριο καταντάει βαρετό με την ανεξέλεγκτη σεξουαλική προβολή. Δύο φίλες γνωρίζουν ένα αγόρι και ξεκινάει μια ωραία πλοκή, στην πορεία γίνεται το έλα να δεις και αρχίζει ένα ΄΄ μπλέξιμο ΄΄ άνευ προηγουμένου, που ουδεμία σχέση δεν έχει με το αρχικό σενάριο και έγινε μόνο για να προκαλέσει.

 

blue-warmest-colour-2013nBlue Is The Warmest Color ” Η ζωή της Αντέλ ” (2013)
Και στο τελείωμα η πολυσυζητημένη και αμφιλεγόμενη ταινία με την δικιά μας Adele Εξαρχόπουλος, που σάρωσε τα βραβεία στις Κάννες, από τις σπάνιες φορές που το βραβείο κερδίζουν οι ηθοποιοί και όχι ο σκηνοθέτης. Δε λέω τα κορίτσια έπαιζαν καταπληκτικά και έδιναν μαθήματα ερμηνείας, αλλά γιατί για να παρακολουθήσω την ζωή της Adele έπρεπε να μάθω όλες τις λεσβιακές στάσεις που υπάρχουν με την παραμικρή αδιάφορη σεξουαλική λεπτομέρεια και δυστυχώς για ατελείωτη ώρα. Υπήρχαν φορές που δεν ξεχωρίζει το πορνό από το εν λόγω έργο. Συχνά έβλεπα την ταινία στο forward γιατί η υπομονή μου και τα κορίτσια είχαν τελειώσει πολλές φορές.

Καλή προβολή

Σας εγγυώμαι πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βγείτε από τα ρούχα σας!

Θεανώ