ΥΛΙΚΑ

20 γαρίδες

1 κούπα ρύζι (κίτρινο)

1 κρεμμύδι

1 πιπεριά

1 καρότο

Λίγος μαϊντανός

7 κ.σ λάδι

4 κ.σ ψιλοκομμένη ντομάτα

Λίγος πελτές ντομάτας

Αλάτι

Ρίγανη

1 κ.γ κορν φλάουρ διαλυμένο σε 1 φλιτζανάκι του καφέ νερό

Διαδικασία

·         Βράζουμε το ρύζι σε βραστό, αλατισμένο νερό και το στραγγίζουμε

·         Προσθέτουμε λίγο λάδι για να μην κολλήσει

·         Ψιλοκόβουμε στο μούλτι το κρεμμύδι, την πιπεριά, το καρότο και τον μαϊντανό και τα προσθέτουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό

·         Τα βράζουμε όλα μαζί για 5 λεπτά

·         Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, τον πελτέ ντομάτας, το λάδι, το αλάτι και την ρίγανη και βράζουμε για 15-20 λεπτά

·         Στο τέλος, προσθέτω και τις γαρίδες καθαρισμένες και τις αφήνω για 3-4 λεπτά

·         Στο τέλος, προσθέτω και το διαλυμένο κορν φλάουρ και αφήνω να πάρει μια βράση η σάλτσα και να δέσει

 

Γρήγορα και εύκολα.

Καλή επιτυχία!