Γράψτε τη δική σας ιστορία!

 Αυτή τη περίοδο, όλοι περνάμε την προσωπική μας κρίση. Αυτή, πέρα από οικονομική, μπορεί να είναι και οικογενειακή, κοινωνική, συναισθηματική, ψυχολογική ή και συνδυασμός κάποιων από αυτές. Σίγουρα ο καθένας τη βιώνει διαφορετικά. Αυτή είναι και η ομορφιά της ζωής άλλωστε. Η διαφορετικότητα του καθενός.

Εμείς κάναμε την αρχή και μοιραστήκαμε μαζί σας τις δικές μας ιστορίες. Κάποιοι ακολούθησαν. Διαβάζοντας ιστορίες άλλων ανθρώπων, είναι σα να βιώνουμε κι εμείς ένα μέρος της ιστορίας τους, αποκομίζοντας έτσι νέες εμπειρίες. Πιστεύω πως πάντα έχουν κάτι να μας δώσουν, ακόμα και οι πιο απλές ιστορίες.

 share-story-2-1024x682

Κερδισμένος όμως, θεωρώ πως είναι και αυτός που μοιράζεται με τους υπόλοιπους την ιστορία του. Μεταδίδει μέσω αυτής τις εμπειρίες του και μας αφήνει μια δική του προσωπική νότα, από το πώς βλέπει και βιώνει κάποιες στιγμές της ζωής του, των γύρω του και της γενικότερης δύσκολης και συνάμα περίεργης κατάστασης που όλοι, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, βιώνουμε.

Μοιραστείτε λοιπόν μαζί μας την ιστορία σας, είτε επώνυμα είτε ανώνυμα, και να είστε σίγουροι πως εξωτερικεύοντας τα βιώματα σας και τις σκέψεις σας βοηθάτε κάποιους άλλους να αποκτήσουν νέες εμπειρίες και εσείς να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα τον εαυτό σας.

Διαβάζοντας ιστορίες άλλων λοιπόν, αντιλαμβάνεται ο καθένας μας ότι δεν είναι μόνος σε αυτή την δύσκολη συγκυρία και ότι μπορούμε να ορθώσουμε ανάστημα κόντρα στην κρίση! ipareamas μας καθημερινά μεγαλώνει! Ελάτε να συμμετάσχετε ενεργά σε αυτήν!

Γράψτε λοιπόν τη δική σας ιστορία και στείλτε την στο info@ipareamas.gr

Αύριο μπορεί η παρέα μας να διαβάζει τη δική σας ιστορία!

story

Τηλέμαχος