ΥΛΙΚΑ

½ κιλό φύλλα κρούστας

1 ποτήρι ζάχαρη

4 αυγά

1 ποτήρι σπορέλαιο

1 φακελάκι μπέικιν

1 κεσεδάκι γιαούρτι

 

Για το σιρόπι

4 ποτήρια ζάχαρη

2 ποτήρια νερό

Ξύσμα και χυμός από 1 πορτοκάλι

Διαδικασία

·         Αναμειγνύουμε μαζί όλα τα παραπάνω υλικά ώστε να δημιουργηθεί ένας ομοιογενής χυλός

·         Τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180ο βαθμούς

·         Αφήνουμε την πορτοκαλόπιτα να κρυώσει καλά

·         Φτιαχνουμε το σιρόπι και το περιχύνουμε καυτό στην κρύα πορτοκαλόπιτα

·         Σερβίρεται σκέτη ή με παγωτό

Καλή επιτυχία!