10 διάσημα ζευγάρια ηθοποιών που όχι μόνο συμβιώνουν επάνω στη σκηνή, μα και στην πραγματική τους ζωή. Άλλοτε υποδύοντας ευτυχισμένα ζευγάρια και άλλοτε υποδύοντας ορκισμένους εχθρούς, όπως και να έχει τα καταφέρνουν περίφημα και στην ζωή και στην σκηνή.

pitt jolie
Brad Pitt – Angelina Jolie
Οι δύο ομορφότεροι άνθρωποι – κατά κοινή ομολογία – ένωσαν την ασύγκριτη ομορφιά τους και το αποτέλεσμα πάντα είναι ευχάριστο. Τι και αν τους βλέπουμε συμπρωταγωνιστές σε ταινία, τι και αν τους θαυμάζουμε στο κόκκινο χαλί πιασμένους χέρι χέρι, το θέαμα είναι εκρηκτικό.

jones douglas
Michael Douglas – Katherine Zeta Jones
Παρόλο την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους, ο Michael και η Katherine συνυπάρχουν ακόμη και σήμερα στη ζωή. Αν και ακούγονται πολλές φήμες για την ψυχική υγεία της συζύγου, συνεχίζουν και είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.

justin-timberlake-jessica-biel
Justin Timberlake – Jessica Biel
Λίγα χρόνια μετράει η κοινή πορεία αυτού του διάσημου ζευγαριού. Είναι πολύ αγαπητοί στο Χόλλυγουντ και έχουν κάνει θετική αίσθηση στους φαν τους. Πλέον είναι παντρεμένοι και έχουν και γιο.

people-bardem-cruz
Penelope Cruz – Javier Bardem
Επίσης αγαπημένοι του κοινού είναι η Penelope και ο Javier, αφού είναι τα ”καλά” παιδιά του κινηματογράφου που πολλοί ήθελαν να τους δουν μαζί ως ζευγάρι.

Jennifer Aniston Justin Theroux
Jennifer Aniston – Justin theroux
Αυτό το κορίτσι που από τότε που χώρισε με τον Brad Pitt δεν βρίσκει την χαρά πουθενά. Σαν πεταλουδίτσα πετάει από ”λουλούδι” σε ”λουλούδι” μήπως και βρει την οικογενειακή θαλπωρή. Τελικά ο Justin έκανε το θαύμα του!

bacon - kyra
Kevin Bacon – Kyra Sedgwick
Ένα ζευγάρι ιδιαίτερα αγαπημένο αφού ο γάμος τους μετράει πολλά χρόνια κοινής συμβίωσης. O ταλαντούχος κύριος Bacon και η χαμηλών τόνων σύζυγός του Kyra, πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς ”The Closer” είχαν βρει το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου.

1
Paul Newman – Joanne Woodward
Το ίδιο μυστικό φαίνετε να είχαν βρει και ο Paul Newman με την επίσης ηθοποιό Joanne Woodward. Το μόνο που τους χώρισε τελικά μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής ήταν ο θάνατος του Newman το 2008.

gosling - eva mendes
Ryan Gosling – Eva Mendes
Καυτό ζευγάρι στη showbiz θεωρείται για πολλούς ο κούκλος Ryan Gosling και η χυμώδης Eva Mendes. Πολλές θαυμάστριες του Ryan έπεσαν σε κατάθλιψη μόλις έμαθαν για τον σχετικά καινούριο αυτό έρωτα. Πλέον είναι παντρεμένοι και έχουν και μια κόρη.

Ίσως οι εντάσεις που δημιουργούνται στην δουλειά μεταξύ των ζευγαριών, να έχουν θετικό αντίκτυπο στη συνέχεια, λύνοντας τις διαφορές τους ποικιλοτρόπως.

 

Θεανώ