ΥΛΙΚΑ

Μισό κιλό μύδια ψίχα

1 καυτερή πιπεριά

1 γλυκιά πιπεριά

Αλάτι

Πιπέρι

3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

2 μεγάλες ώριμες ντομάτες ή 1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας

1 ποτήρι του καφέ κρασί

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο

Φέτα (προαιρετικά)

Διαδικασία

• Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα μύδια

• Βάζουμε στην κατσαρόλα μας το λάδι, το χυμό ντομάτας, το μαϊντανό, τις πιπεριές, τι κρεμμύδι και τα αφήνουμε να βράσουν και να πήξει η σάλτσα μας

• Όταν πήξει ρίχνουμε μέσα το κρασί και τα μύδια και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά περίπου

• Δεν πρέπει να βράσουν περισσότερο γιατί μαζεύουν και σκληραίνουν

• Τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την φέτα (προαιρετικά)

• Τα σερβίρουμε αμέσως!

Καλή επιτυχία!
Η μαμά της παρέας