Καλοκαιράκι, ήλιος και ξεγνοιασιά ταιριάζουν απόλυτα με τα θερινά σινεμά!

Πάμε λοιπόν Θεσσαλονίκη, καθώς επιλέξαμε για σας τα καλύτερα για να περάσετε όμορφα με την παρέα σας!

 

1.       Θερινός Κινηματογράφος Απόλλων-Apollon Open Air Cinema

Θέλεις να ξεφύγεις από την μονοτονία της πόλης και της καθημερινότητας; Το θερινό σινεμά Απόλλων είναι εδώ και σε περιμένει για να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες! Ωραίες επιλογές ταινιών, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με τη συνοδεία υπέροχων  ποτών, σνακ και αναψυκτικών από το κυλικείο. Μια όαση στο κέντρο της πόλης! Θα τους βρεις: Σαρανταπόρου 4, Θεσσαλονίκη, 231 082 8642, https://www.facebook.com/TherinoApollon.

 

2.       Θερινός κινηματογράφος Ναταλί

Υπέροχο, νοσταλγικό περιβάλλον σε ένα από τα πιο όμορφα θερινά σινεμά της πόλης. Καλή ποιότητα εικόνας και ήχου, καθαρός χώρος, δίπλα στη θάλασσα. Άνετα καθίσματα να απολαύσεις την ταινία σου με την συνοδεία του ποτού σου. Θα τους βρεις: ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 3, Θεσσαλονίκη, 231 082 9457, https://www.facebook.com/Natali-Cinema-219013228308224/.

 

3.       Ελληνίς 1

Ένα ξεχωριστό βράδυ στο κέντρο της πόλης προσφέρεται από τον θερινό κινηματογράφο Ελληνίς 1. Υπέροχος χώρος, πολύ καλή εικόνα και ήχος , ευγενικό προσωπικό, λογικές τιμές. Μπορείς να απολαύσεις άνετα την ταινία σου σε έναν υπέροχο κήπο με τη συνοδεία πλήθους εδεσμάτων από το κυλικείο. Αξίζει να το επισκεφτείς! Θα τους βρεις: Λεωφ. Στρατού 11, Θεσσαλονίκη, 231 029 2304, https://www.facebook.com/cinellinis.