ΥΛΙΚΑ

Για τον κιμά

1 ½ κιλό μοσχαρίσιος κιμάς

1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι

1 αυγό

Μαϊντανός

Ρίγανη

Μείγμα μπαχαρικών για κεφτεδάκια

2 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό

1 κουταλιά βρώμη

3 κουταλιές ελαιόλαδο

Αλάτι

Για τη γέμιση

1 κιλό σπανάκι

2 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια

Λίγος ψιλοκομμένος άνηθος

3 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης

250 γραμ. τυρί φέτα ψιλοκομμένο

6 κουταλιές ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διαδικασία

• Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά και τα υλικά που αναφέρονται παραπάνω (υλικά κιμά) και τα ζυμώνουμε καλά

• Σε μια κατσαρόλα ζεματίζουμε το σπανάκι για λίγα λεπτά και το στραγγίζουμε πολύ καλά

• Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, τις πιπεριές, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι

• Πάνω στον πάγκο, απλώνουμε ενα μεγάλο κομάτι αλουμινόχαρτο και πάνω σε αυτό 2 φύλλα λαδόκολλας

• Πάνω στη λαδόκολλα βάζουμε τον κιμά δίνοντάς του παραλληλόγραμμο σχήμα

• Στη συνέχεια, στρώνουμε πάνω το σπανάκι με τα υπόλοιπα υλικά και τη φέτα σε χοντρά κομμάτια

• Μτ η βοήθεια της λαδόκολλας τυλίγουμε το ρολό

• Το τυλίγουμε και με το αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε σε ένα ταψί

• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ½ ώρα περίπου

• Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο, το ξετυλίγουμε και το σερβίρουμε

10n

Θα το λατρέψετε!

Καλή επιτυχία!

Έλενα