ΥΛΙΚΑ

1 συσκευασία μπισκότα Μιράντα

1 ποτήρι γάλα

1 κούπα ζάχαρη

1 φλυτζανάκι κακάο

1 συσκευασία ινδοκάρυδο

Διαδικασία

·         Σε ένα λεκανάκι, προσθέτουμε το γάλα, την ζάχαρη και το κακάο και τα ανακατεύουμε καλά

·         Στη συνέχεια, παίρνουμε δυο-δυο τα μπισκότα μας και τα βουτάμε στο παραπάνω μείγμα

·         Τέλος, τα βουτάμε ανά ζεύγος ενωμένα στο ινδοκάρυδο, το οποίο έχουμε προηγουμένως απλώσει σε ένα πιάτο

·         Τοποθετούμε  τα μπισκότα μας σε ένα σκεύος και είναι έτοιμα για σερβίρισμα!

 

Εύκολα και γρήγορα.

         Καλή επιτυχία!