cabin feverCabin fever (2002)
Μια ομάδα πέντε φίλων νοικιάζει ένα σπίτι στο δάσος για να γιορτάσουν την αποφοίτηση τους. Τίποτα δεν προμήνυε όμως πως θα πέσουν θύματα ενός θανατηφόρου ιού. Τόσο καλογυρισμένο και τόσο καλογραμμένο που δε φτάνει μία φορά να το δεις!

Wrong-Turn-posterWrong turn (2003)
Έξι άνθρωποι βρίσκονται παγιδευμένοι στα βουνά της Βιρτζίνιας απειλούμενοι από ανθρωπόμορφους κανίβαλους . Δε θα καταλάβεις τι θα πει ”splatter”αν δεν παρακολουθήσεις αυτήν την ταινία. Είχε τόση επιτυχία, που ακολούθησαν 4 συνέχειες εξίσου καλές. Τελικά η τρέλα πάει στα βουνά…

hills have eyesThe hills have eyes (2006)
Στο ίδιο ύφος και το ”αίμα στους λόφους” , με τη διαφορά ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μια οικογένεια κυνηγημένη από μια ομάδα ψυχωτικών ανθρώπων που ζουν μακριά από τον πολιτισμό. Άγριο και βίαιο, ιδανικό για τους λάτρεις του είδους. Βλέποντας αυτό το έργο θα καταλάβεις το μότο της ταινίας ”ο πιο τυχερός πεθαίνει πρώτος”.

theruins-2008-211The ruins (2008)
Οι ανέμελες διακοπές θα μετατραπούν σε εφιάλτη όταν μια ομάδα φίλων παγιδεύεται σε μια σπηλιά, σε ένα απόμερο δάσος του Μεξικού έχοντας να αντιμετωπίσει θανάσιμες δυνάμεις, ανθρώπινες και όχι μόνο. Καλοί ηθοποιοί, δυνατό σενάριο, έξυπνοι διάλογοι και μια πολύ καλή παραγωγή έρχεται να συμπληρώσει το καρέ της επιτυχίας.

the-cabin-in-the-woods02The cabin in the woods (2012)
Σας παρουσιάζω το πιο ανατρεπτικό έργο του είδους του. Αν νομίζετε ότι ξέρετε την ιστορία, κάνετε λάθος. Ναι, πέντε φίλοι θα βρεθούν σε ένα σπίτι στο δάσος και ναι, θα προσπαθήσουν να σωθούν από βέβαιο θάνατο. Και όμως… δε θα πιστεύετε στα μάτια σας με αυτό που θα ακολουθήσει.

Donner-Pass-2012Donner pass (2012)
Το 1864, μια ομάδα περιπλανώμενων αποκλείστηκε σε ένα απρόσιτο δάσος κάπου στην Αμερική. Ο μύθος λέει πως στράφηκαν στον κανιβαλισμό για να σωθούν από την πείνα, η μήπως δεν είναι μύθος; Αυτό θα ανακαλύψουν οι πρωταγωνιστές του έργου 200 χρόνια μετά.

wolf creekWolf creek (2005)
Το αμάξι μιας παρέας παιδιών χαλάει στη μέση του πουθενά και ζητούν βοήθεια από έναν κάτοικο της περιοχής. Μακάρι όμως να μην είχαν ζητήσει ποτέ αυτή τη βοήθεια. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. 30 χιλιάδες άνθρωποι δηλώνονται αγνοούμενοι κάθε χρόνο στην Αμερική. Πώς να σε βρούν όταν κανείς δεν ξέρει ότι λείπεις;

evil-dead-red-band-full-trailerEvil dead (2013)
Και πάλι σε ένα απομονωμένο σπίτι στο δάσος, μια παρέα 5 ατόμων θα ξυπνήσει κατά λάθος τους κρυμμένους δαίμονες που κοιμόντουσαν για αιώνες. Τρομαχτικό και συναρπαστικό, remake της πρώτης ταινίας του 1981 που θεωρείται από τις καλύτερες ταινίες τρόμου.

storm warningStorm warning (2007)
Ένα ζευγάρι χάνεται και πάει να προστατευτεί από τη θύελλα που έρχεται στο πρώτο σπίτι που συναντά σε μια φάρμα. Θα ανακαλύψει όμως πως καλύτερα να αντιμετώπιζε τη θύελλα, παρά αυτό που τους περιμένει μέσα στο σπίτι. Η συνταγή γνωστή, μπόλικο αίμα, πολύ τρέλα και ένα ανελέητο κυνηγητό σε ένα παιχνίδι επιβίωσης.

The Texas Chainsaw Massacre Wallpaper 13 1024The Texas chainsaw massacre (2003)
Είσαι με τρεις- τέσσερις φίλους, χάνεσαι ή χαλάει το αμάξι σου στη μέση του πουθενά και φυσικά δεν έχει σήμα το κινητό. Πηγαίνεις να ζητήσεις βοήθεια από το πρώτο σπίτι που θα βρεθεί μπροστά σου και εννοείται πως θα γίνεις η λεία των τρελών δολοφόνων που ζουν εκεί. Αυτά αρκούν για μια επιτυχημένη ταινία τρόμου. Η πρώτη ταινία γυρίστηκε το 1974 και ακολούθησαν 6 remake. Προσωπικά θεωρώ πως αυτό είναι το καλύτερο.

Καλή προβολή!
Θεανώ