Είσαι στην Θεσσαλονίκη και θέλεις να ζήσεις τις απόλυτες γευστικές εμπειρίες με το ταίρι σου; Στην Θεσσαλονίκη ο έρωτας και το φαγητό κατέχουν κεντρική θέση και αυτό φαίνεται και στα υπέροχα μαγαζιά της! Σας έχουμε λοιπόν τα καλύτερα ρομαντικά μέρη για φαγητό στην πόλη!

1.                   Clochard

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο κέντρο της πόλης, με μεσογειακή κουζίνα, ιδανικό για ένα ρομαντικό γεύμα με το ταίρι σου. Όμορφο περιβάλλον, νόστιμο φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση. Η απόλυτα ενημερωμένη κάβα του και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται θα σας εντυπωσιάσει. Προσφέρεται για ραντεβού που θα σας μείνει αξέχαστο! Θα το βρεις: Προξένου Κορομηλά 4, Θεσσαλονίκη, 231 023 9805, http://www.clochard.gr/home-el.php.

2.                   Οψοποιών Μαγγανείαι

Βραβευμένο και αγαπημένο εστιατόριο της πόλης που θα σε εντυπωσιάσει με τις υπέροχες γεύσεις του και το ζεστό του περιβάλλον. Μοναδικά πιάτα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Λογικές τιμές αναλογικά με την ποιότητα που προσφέρεται, ευγενικό και φιλικό προσωπικό.  Μικρός και καλαίσθητος χώρος που προσφέρεται για μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου και όχι μόνο! Θα το βρεις: Αιμιλίου Ριάδη 5, Θεσσαλονίκη, 231 088 9699, http://www.maganie.gr.

3.                   Το Μανιτάρι

Ένα ακόμη βραβευμένο εστιατόριο στα ανατολικά της πόλης, που προσφέρεται για δυνατές εμπειρίες μαζί με το ταίρι σου. Η ευρωπαϊκή κουζίνα στα καλύτερά της! Εξαιρετικό μενού, με πολλές επιλογές για φαγητό και κρασί που θα σας εντυπωσιάσουν. Ευγενικό προσωπικό και  λογικές τιμές για τα παρεχόμενα. Υπέροχο σε όλους τους τομείς, θα σας κερδίσει σίγουρα! Θα το βρεις: Θ. Σοφούλη 57 Κέντρο Σοφουλη, Καλαμαριά, 231 041 5289, https://www.to-manitari.gr.

4.                   Λούπινο

Ένα υπέροχο μαγαζί στα Λαδάδικα που ενδείκνυται για ένα αξέχαστο γεύμα ή δείπνο με την-τον αγαπημένο σου. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία σε ένα ταξίδι γεύσεων που συνδυάζει υπέροχα το κρέας ή το ψάρι με μια εκλεκτή ποικιλία κρασιών και ποτών. Συνδύασε όλα αυτά με το υπέροχο, ζεστό περιβάλλον του και  το ευγενικό προσωπικό του και δοκιμασέ το! Θα το βρεις: Κατούνη 4, Θεσσαλονίκη, 231 053 5707, https://www.loupino.gr.

5.                   Η Ρούγα

Αγαπημένο εστιατόριο στο κέντρο με μεγάλη ποικιλία σε θαλασσινά, αλλά και κρέατα, ιδανικό να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε σένα και το ταίρι σου! Υπέροχο, παραδοσιακό περιβάλλον, εξαιρετικές γεύσεις, γρήγορη εξυπηρέτηση. Κάποιες μέρες υπάρχει και ζωντανή μουσική. Tο κέφι λοιπόν ρέει άφθονο, όπως και το υπέροχο κρασί τους! Θα το βρεις: Καρύπη 28,Θεσσαλονίκη,6970355669,fb:https://www.facebook.com/pg/rouga1999/.

Καλά να περάσετε!