Υλικά

100γρ καρύδα

50γρ ζάχαρη

100γρ αλεύρι

50γρ βιτάμ λιωμένο

70γρ νερό

8γρ μπέικιν πάουντερ

2 κουταλιές κακάο

50γρ τριμμένη κουβερτούρα ή 50γρ σταγόνες κουβερτούρας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά πολύ καλά.

Βάζουμε την ζυμη για 10 λεπτα στο ψυγείο.

Την κάνουμε μπαλάκια και τα βάζουμε σε ενα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολα.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.

Καλή επιτυχία φίλοι μου!
Μαρία Στρατοπούλου