ΥΛΙΚΑ

4 μέτρια κολοκυθάκια

2 αυγά

250 γρ. φέτα (τριμμένη)

150-200 γρ. καλαμποκάλευρο

½ φλιτζάνι του τσαγιού γάλα

½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο

1 μπέικιν πάουντερ

1 κρεμμύδι

Φρέσκια ρίγανη

Δυόσμος

Βούτυρο ( σε μικρά κομματάκια από πάνω)

Αλάτι

Πιπέρι

Διαδικασία

• Σε έναν ρεντέ (τρίφτης) τρίβουμε τα κολοκυθάκια με το κρεμμύδι, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε σε τρυπητό να στραγγίσουν τα υγρά τους για 15 περίπου λεπτά

• Στη συνέχεια, ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε ένα ταψί ή πυρέξ βουτυρωμένο ή αλειμμένο με λάδι

• Αφού στρώσουμε το μείγμα, από πάνω ρίχνουμε μικρά κομματάκια βούτυρο

• Ψήνουμε στους 180 με 200 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά (έως ότου ροδίσει)

 

Μμμ….τέλεια!
Γρήγορη, εύκολη και υγιεινή!
Καλή επιτυχία!
Η μαμά της παρέας