Μπορεί τα Χριστούγεννα για τους περισσότερους να είναι μέρες ευτυχίας και χαράς, αλλά δεν είναι για όλους το ίδιο. Για κάποιους, αυτές οι άγιες μέρες εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε ένα ατελείωτο εφιάλτη και για παράδειγμα πάρτε μία τρομακτική γεύση από τα παρακάτω ματωμένα Χριστούγεννα.

 

Don t Open Till Christmas2

Don’t open till Christmas (1984)
Ένας άντρας που δε διαθέτει και πολύ το πνεύμα των Χριστουγέννων, φοράει το κουστούμι του Άγιου Βασίλη και δεν αφήνει κανέναν αρτιμελή στο πέρασμα του από το παγωμένο Λονδίνο. Και όλα αυτά, τα κάνει φυσικά, σε περίοδο χριστουγεννιάτικων εορτών. Ένα δώρο τρόμου που δε μπορεί να περιμένει…

santa-clawsSanta claws (1996)
Μια ταινία που ανήκει στην κατηγορία b – movies δηλαδή, μέτριοι ηθοποιοί, αρκετό γυμνό και σεξ, άφθονο αίμα και ένα προβλέψιμο σενάριο. Δεν παύει όμως να είναι ενδιαφέρον, αφού πολλές b – movies έχουν πάρει πολύ καλές κριτικές κατά καιρούς.

jack-frost-horrornJack frost 1 (1997)
Ένας κατά συρροή δολοφόνος πεθαίνει και η πόλη ησυχάζει. Αλλά όχι για πολύ. Ο μανιακός επιστρέφει στην ζωή ως χιονάνθρωπος και η αιματοχυσία συνεχίζεται. Η δολοφονική του όρεξη δε λειώνει ποτέ…

jack-frost-2-horrorJack frost 2 (2000)
Ο Jack frost είχε μεγάλη επιτυχία και μετά από τρία χρόνια ακολούθησε και remake. Ο δολοφόνος επιστρέφει για να ολοκληρώσει το έργο που άφησε μισό!

santas-slaySanta’s slay (2005)
Φανταστείτε ο Άγιος Βασίλης να ήταν δαίμονας που έχασε ένα στοίχημα από έναν άγγελο και έτσι έγινε ο καλοσυνάτος παππούλης που μοιράζει δώρα στα παιδάκια. Όταν όμως το στοίχημα ακυρώνεται, ο Άγιος Βασίλης παύει να είναι άγιος και επιστρέφει στα δαιμονικά του σχέδια. Αυτό είναι το πρωτότυπο σενάριο του Santa’s slay. Ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζει τη λίστα του. Ευχηθείτε να μην είστε μέσα!

Black Christmas2Black Christmas (2006)
Περίμενε μέχρι τα Χριστούγεννα ο μανιακός δολοφόνος για να βγάλει στην επιφάνεια τα άγρια ένστικτά του. Ήρθε για να κάνει τα Χριστούγεννα πιο μαύρα από ποτέ!

deadly-little-christmasDeadly Little Christmas (2009)
Αυτό το χαμηλής παραγωγής και κόστους έργο, έχει να μας πει μια ακόμη τρομακτική και αιματηρή χριστουγεννιάτικη ιστορία. Τα μικρά δολοφονικά Χριστούγεννα είναι εδώ, για να μας υπενθυμίσουν πως οι δολοφονικές τάσεις δε σταματούν ούτε τις γιορτινές ημέρες!

silent night zombie nightSilent night zombie night (2009)
Δεν είναι μόνο οι δολοφονικοί Άγιοι Βασίληδες το χριστουγεννιάτικο πρόβλημα. Μερικές φορές είναι και τα ζόμπι που ξεκινούν τον δικό τους κύκλο αίματος. Μια εβδομάδα πριν την Άγια νύχτα βγαίνουν σε αναζήτηση τροφής…

bloody-christmasBloody Christmas (2012)
Πιο άγριος και πιο κακός από ποτέ, ο Άγιος των παιδιών, αφού αντί για δώρα μοιράζει τσεκουριές και μαχαιριές!

silent-night-banner1
Silent Night (2012)
Η Άγια νύχτα σταματάει να είναι άγια, όταν ο γλυκός παππούλης ντυμένος στα κόκκινα, σπέρνει τον απόλυτο πανικό σε μια μικρή πόλη της Αμερικής. Ο πανούργος δολοφόνος επιστρατεύει ότι εργαλείο και όπλο μπορείτε να φανταστείτε, για να τελέσει τα αιματηρά του σχέδια.

Σας εύχομαι για άλλη μια φορά ευτυχισμένα, καλά, χαρούμενα και κατακόκκινα Χριστούγεννα!
Θεανώ