ΥΛΙΚΑ

4 αυγά

2 ποτήρια ζάχαρη

1 ποτήρι γάλα

1 κουταλάκι σόδα διαλυμένο σε ένα φλ. του καφέ χυμό πορτοκάλι

1 μπέικιν

½ ποτήρι ελαιόλαδο

Όσο αλεύρι πάρει για να γίνει η ζύμη

Ξύσμα από πορτοκάλι

Λίγο αλάτι

Διαδικασία

·         Χτυπάμε τα αυγά και στη συνέχεια προσθέτουμε ένα-ένα όλα τα παραπάνω υλικά

·         Στο τέλος χτυπάμε με μίξερ ώστε να προκύψει μια σφικτή και ομοιογενής ζύμη

·         Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε με αλεύρι

·         Πλάθουμε τα ωτία στο σχήμα που επιθυμούμε. Ανε θέλουμε τους δίνουμε το παραδοσιακό σχήμα των ωτίων που φαίνεται στην φωτογραφία

·         Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι

·         Στο τέλος προσθέτουμ μέλι (προαιρετικά) και σερβίρουμε

 

Καλή επιτυχία!