Μερικές φορές βλέπουμε μια φωτογραφία και είμαστε σίγουροι ότι έχει επεξεργαστεί με photoshop και σε καμία περίπτωση δεν είναι αληθινή!

Εδώ θα σας παρουσιάσουμε 23 περιπτώσεις που οι φωτογραφίες είναι απίστευτες αλλά πραγματικές!

 

1. Οι σκάλες προς την κόλαση!!!

Σε καμία περίπτωση δεν οδηγούν αυτές οι σκάλες στην κόλαση, αλλά είναι από μια στάση μετρό της Στοκχόλμης στη Σουηδία. Υπάρχουν 90 στάσεις με διαφορετικές θεματολογίες – διακόσμηση. Το θέαμα πάντως είναι εντυπωσιακό!

elevators to hell

 

2. Το βοοϊδές με τα μεγαλύτερα κέρατα

Αυτό το βοοϊδές ζει στην Αφρική και έχει τα μεγαλύτερα κέρατα που έχουν ποτέ καταγραφεί. Έχουν περίμετρο 37,5 ίντσες.

horned steer

 

3. Λιωμένο ξύλο

Αυτά τα αποτυπώματα ποδιών ανήκουν σε έναν ιερέα που επί 20 χρόνια προσεύχεται πολλές φόρες φορές καθημερινά στο ίδιο ακριβώς σημείο.

melted wood 

 

4. Ο διαχωρισμένος δρόμος

Αυτό συνέβη σε αυτό το δρόμο μετά από ένα σεισμό στην Ιαπωνία.

split road

 

5. Τα φλαμίνγκο σχημάτισαν ένα φλαμίνγκο

Μια τεράστια ομάδα από φλαμένγκο στο Μεξικό σχημάτισαν όπως βλέπετε ένα τεράστιο φλαμίνγκο! Αυτό λογικά συνέβη τυχαία, εκτός του ενδεχόμενου να μας τρόλαρε το National Geographic.

flamingos

 

 6. Σύννεφο εσωτερικού χώρου

Μπορεί να φαίνεται ψεύτικο αλλά στην πραγματικότητα είναι έργο του καλλιτέχνη Berndnaut Smilde. Περισσότερα για τη δουλειά του μπορείτε να δείτε εδώ.

indoor cloud

 

7. Τρομακτικά σύννεφα

Αυτή η φωτογραφία δεν είναι από κάποια χολιγουντιανή ταινία αλλά από την Αϊόβα.

terrifying clouds

 

8. Ένα βουνό που μοιάζει με Doritos

 Δεν είναι κάποια διαφήμιση, αλλά ένα βουνό που βρίσκεται στο Glacier National Park, της Μοντάνα και η ανατολή του ηλίου ρίχνει το φως με τέτοιο τρόπο που δημιουργεί αυτό το θέαμα.

doritos mountain

 

9. Ροζ ποταμός

Αυτό μπορεί να το έχετε δει πολλοί σε κάποιο άρθρο με περίεργα – παράξενα του κόσμου. Είναι ο ποταμός Ρέτμπα στη Σενεγάλη που έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ένα είδος άλατος (μέχρι 40%) το οποίο προσελκύει βακτήρια.

pink river

 

10. Καλαμπόκι κόσμημα

Αυτό δεν είναι κάποιο έργο τέχνης κατασκευασμένο από γυαλί αλλά ένα πραγματικό καλαμπόκι που αποτελεί ένα υβρίδιο από διάφορες ποικιλίες.

jewel corn 1

jewel corn 2

 

11.  Ο άνθρωπος που κρεμιέται από τα κτίρια

Αυτός είναι ο “Mustang Wanted” και έχει κάνει χόμπι το να ανεβαίνει στις κορυφές ψηλών κτιρίων ή να κρέμεται από αυτά και να βγάζει selfies. Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε δει στην τηλεόραση ή στο internet και άλλα άτομα τον τελευταίο καιρό να το κάνουν αυτό. Βέβαια πρόσφατα αυτό απέβη μοιραίο για κάποιον από αυτούς. Εμείς σε καμιά περίπτωση δεν το συστήνουμε και το θεωρούμε πολύ τρελό και άκρως επικίνδυνο. Αν πάλι θέλετε να δείτε και άλλες φωτογραφίες του μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 ledge hanging chain

 

 12. Μαύρο, λευκό και κόκκινο

Αν και φαίνεται ψεύτικο είναι καθόλα αληθινό αυτό το τοπίο. Είναι ένας ιβίσκος που άνθισε μετά την ηφαιστιακή τέφρα που απλώθηκε από έκρηξη ηφαιστίου στην Ινδονησία.

black white red

 

 13. Έρημος Namid

Αυτή είναι η ξερή κοίτη του ποταμού Sossusvlei. Δεν είναι γνωστό γιατί οι αμμόλοφοι παίρνουν αυτή τη μορφή. Πολλοί γεολόγοι διεξάγουν έρευνες εδώ και δεκαετίες

Namid desert

 

 14. Σπήλαιο κρυστάλλων

Αυτό το σπήλαιο βρίσκεται στα βουνά Naica στο Μεξικό. Οι κρύσταλλοι κάνουν ζιγκ-ζαγκ για μισό μίλι κάτω από το έδαφος.

life-sized Geode

 

15. Πλέγμα κυμάτων

Αυτά τα κύματα είναι πραγματικά και εμφανίζονται στη νήσο του Rhe και το φαινόμενο μπορεί να εξηγηθεί απλά με αυτή την εξίσωση.

Grid waves 1 

Οκ δεν είναι και τόσο απλό!!!

Grid waves 2

 

16. Τα ονόματα στο Google Earth είναι αληθινά

Βασικά μόνο αυτό είναι αληθινό. Το νησί Al Futaisi ανήκει στον Sheikh Hamad Bin Hamadan Al Nahyan, δισεκατομμυριούχο και μέλος της άρχουσας τάξης του Άμπου Ντάμπι. Το όνομα αυτό έχει μήκος 2 μίλια και μισό μίλι ύψος κάνοντας ορατό από το διάστημα. Αυτό βέβαια δεν το διατήρησαν, για διάφορους λόγους, και τελικά σβήστηκε.

Google maps

Google maps 2

 

17. Η πόλη των Lego 

 Όχι δεν είναι η Legoland. Είναι το συγκρότημα κατοικιών San Buenaventura στην Ixtapaluca του Μεξικό.

Lego city

 

18.  Γάτα μισό και μισό

Αυτή είναι μια αληθινή γάτα που γεννήθηκε το 2009 και πιθανώς είναι μια Χίμαιρα που σημαίνει ότι έχει το DNA δύο ξεχωριστών γατών σε ένα σώμα. 

 Half half cat

 

19. Σκυλόψαρο σε καρχαρία

Δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Η εικόνα μιλάει από μόνη της!

shark ception

 

20. Grand Prismatic Springs

Αν και μοιάζει με έργο ενός καλλιτέχνη με θέμα το ουράνιο τόξο, στην πραγματικότητα είναι το Grand Prismatic Springs στο Yellowstone National Park. Η αλλαγή των χρωμάτων οφείλεται σε βακτήρια που υπάρχουν και είναι διαβαθμισμένα με βάση τη θερμοκρασία.

grand prismatic springs

 

21.  Ένα ψάρι με ανθρώπινα δόντια

Αυτό το ψάρι είναι ο Αμερικάνικος σαργός.

fish human teeth

 

 22. Πλωτό τέρας

Αυτό δεν είναι κάποιο μυθικό τέρας, αλλά η σωρός μιας φάλαινας που ξεβράστηκε στην ακτή.

floating monster

 

23.  Ο άντρας με μια τρύπα στο κεφάλι

Δεν είναι κάποιος ήρωας από θρίλερ, αλλά ο Billy Owen. Μπορεί όπως φαίνεται στη φωτογραφία να βάζει το δάχτυλο από το στόμα του και να βγαίνει στην “κενή” θέση από το μάτι του. Υπέστη μια σπάνια μορφή καρκίνου που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει το μισό τμήμα του προσώπου του και μετά από κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις κατέληξε να επιβιώσει, αλλά με απώλειες.

man with hole in head

Τηλέμαχος